Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ντύθηκε στα λευκά ο Ψηλορείτης | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξάλλου, τα πρώτα χιόνια έπεσαν στον Ψηλορείτη χθες, όπως αναφέρει η ΑΝΩΓΗ, παρουσιάζοντας και φωτογραφίες του Μανόλη Σαμόλη από το χιονισμένο βουνό.

4

Τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου επέλεξε ο γέρο-Ψηλορείτης, για να ντύσει στα λευκά την κορφή του, τον Τίμιο Σταυρό, προσφέροντας στα μάτια μας αυτό το υπέροχο και μαγευτικό τοπίο ψηλά στο βουνό. Οι Ανωγειανοί ξύπνησαν χθες και τα πρώτα χιόνια του φετινού χειμώνα κάλυψαν το ψηλότερο σημείο του Ψηλορείτη, ενώ και οι  μετεωρολογικές προβλέψεις των ερχόμενων ημερών δείχνουν ότι σύντομα ολόκληρο το βουνό θα έχει πάνω του το άσπρο πέπλο του χιονιά!

3Οι Ανωγειανοί συνηθισμένοι στις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια, “ζεσταίνουν” ήδη τα τζάκια τους και κάθε εστία θέρμανσης και προετοιμάζουν το χωριό 25 μέρες πριν τα Χριστούγεννα ώστε και φέτος να είναι ένας από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς για τους επισκέπτες. Τα Ανώγεια, διαθέτουν άλλωστε διαχρονικά ένα τέλειο συνδυασμό,  όμορφου τοπίου και φύσης μαζί με τη ζεστή φιλοξενία και τις αυθεντικές Ανωγειανές γεύσεις.

 

3Απολαύστε τις φώτο από τον Ψηλορείτη όπως τις απαθανάτισε ο Μανόλης Σαμόλης.

Πηγή:candianews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ